Over ons

Sportgeschiedenis.nl is als online magazine bedacht en ontwikkeld door Micha Peters. Het is een compleet platform voor sporthistorie in beeld, geluid en tekst.

Sportgeschiedenis.nl is ook een sporthistorisch onderzoeksbureau van Micha Peters en Jurryt van de Vooren. Zij combineren sport en geschiedenis, door heden en verleden te verbinden en door continu naar parallellen in de tijd te zoeken; hedendaagse sportgebeurtenissen vergelijken ze met soortgelijke gebeurtenissen in het verleden. Centraal staan achtergrondverhalen en anekdotes die voor de meesten onbekend zijn.

Peters en Van de Vooren zijn auteurs van diverse (sport)historische boeken en zijn als freelancers in te huren voor presentaties, lezingen, het doen van onderzoek, redactiewerk en het ontwikkelen van sportquizzen.

Contact opnemen? Stuur een e-mail: info@sportgeschiedenis.nl.

Wij spannen ons naar het beste vermogen in om – indien en waar nodig – toestemming te vragen van rechthebbenden, geportretteerden en andere belanghebbenden ten aanzien van teksten, foto’s en ander materiaal ten behoeve van de artikelen. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk. Indien u van mening bent dat uw toestemming ten onrechte niet is gevraagd en uw wilt daarover contact opnemen, kunt u zich wenden tot info@sportgeschiedenis.nl

Waardeer dit artikel!

Dit artikel las je gratis. Vond je het de moeite waard? Dan kun je dat laten blijken met een kleine financiële bijdrage.

 
Mijn gekozen waardering € -