Home > Sportboeken (Advertorial) > De ongeautoriseerde biografie van Tiger Woods
Sportboeken (Advertorial)

De ongeautoriseerde biografie van Tiger Woods

Jarenlang was Tiger Woods een onverslaanbare ster. Hij inspi­reerde miljoenen golfers, won veertien majors en 79 grote toer­nooien, en verdiende honderd miljoen per jaar. Hij was de eerste sportmiljardair, getrouwd met een Zweeds model, vader van twee kleine kinderen. Hij was de man met het perfecte leven. Maar dat alles bleek een illusie. Woods hield er al jaren een dub­belleven op na, wat pijnlijk duidelijk werd toen na een nachtelijk auto-ongeluk zijn buitenechtelijke affaires aan het licht kwamen.

Zijn leven stortte in.

Voor hun meeslepende inside story over Woods interviewden de sportjournalisten Jeff Benedict en Armen Keteyian honderden men­sen uit zijn inner circle – familie, vrienden, liefdespartners, coa­ches, collega-golfers, zakenpartners en anderen – om antwoord te kunnen geven op de vraag die miljoenen sportliefhebbers al zolang bezighoudt: wie is Tiger Woods?

Zij schreven een fasci­nerend psychologisch portret van een Afro-Amerikaanse jongen, die door een aandachtzieke vader en een overambitieuze moe­der gedrild werd tot ‘de uitverkorene’: Tiger moest niet alleen de witte golfsport openbreken, hij moest ook de wereld veranderen. Maar tegen welke prijs?

Tiger Woods is een meeslepend verhaal over de onstuitbare opkomst en de dramatische val van een icoon, een onvergetelijk portret van een gevallen held.

Het boek verschijnt 27 maart, maar u kunt het hier alvast resereveren: