NieuwVoetbal

Kopen: het eerste digitale magazine van Voetballegends

Sportgeschiedenis werkt samen met Voetballegends. Deze website heeft nu een e-Magazine uitgebracht, grotendeels over het EK voetbal van 1976. Kost €3,50 en bestel je hier.

Het EK voetbal is in volle gang. Vier weken lang kan er weer volop genoten worden van wereldsterren zoals Mbappe, Ronaldo, Lukaku en Memphis. Veel voetballiefhebbers hebben echter heimwee naar het voetbal zonder Russische en Chinese miljardairs en miljoenentransfers, heimwee naar het voetbal zoals het vroeger was.

Al meer dan tien jaar besteedt Voetballegends via haar website én socialmediakanalen aandacht aan legendarische voetballers en oude verenigingen, die het Nederlands voetbal groot hebben gemaakt. Daarnaast verschenen in de afgelopen jaren de herdrukken van de Kick Wilstra stripverhalen en bracht Voetballegends met veel succes historische scheurkalenders uit van FC Volendam, Abe Lenstra, AZ en Faas Wilkes.

Het is nu tijd voor iets nieuws en daarom komt Voetballegends als eerste met een digitaal E-Magazine, jaarlijks minimaal vier nummers per jaar met twee extra themanummers. Je mag voor €3,50 zelf kiezen tussen een scroll-versie of een blader-versie – hier.

In dit eerste nummer speelt het EK voetbal een belangrijke rol met een terugblik op de eerste eindronde, waar het Nederlands elftal aan heeft deelgenomen. Met verhalen over

  • Oranje en het verloren EK’76
  • het favoriete Oranje elftal van Johan Cruijff
  • de voetbalherinnering van Kees Jansma
  • de historie van Roda JC
  • de bedenkers van de buitenspelval Hans Tetzner en Harry Dénis

Waardeer deze site!

Onze content is gratis. Vond je het de moeite waard? Dan kun je dat laten blijken met een kleine financiële bijdrage.

Mijn gekozen waardering € -

Jurryt van de Vooren
https://sportgeschiedenis.nl
Specialist in sporterfgoed. Al meer dan 25 jaar de enige Amsterdammer, die is afgestudeerd op Feyenoord.